Jäteongelmien purkaminen

Torstai, November 26, 2020

Ruoka-aineksista paperituotteisiin ja siivoustarvikkeisiin. Suurin osa yrityksesi ostamista tuotteista saapuu jonkinlaisissa pakkauksissa. Vähentääksesi pakkausjätettä pyri noudattamaan kolmea kestävän kehityksen mukaista toimenpidettä.

planetpro jäteongelmien purkaminen nestlé professional

VÄHENNÄ

KÄYTÄ UUDELLEEN

KIERRÄTÄ

Pyydä toimittajia käyttämään ympäristöystävällisempiä pakkausmateriaaleja (kartonki, # 1 tai # 2 muovi, lasi, teräs, alumiini, tina ja kasvipohjaiset "muovit" ovat parhaat) tai pienentämään pakkausta käyttämällä sitä vain sen verran, että se suojaa ainesosat kuljetuksen aikana. Voit myös tilata suuria pakkauksia, jolloin sinulla on vähemmän kartonkia ja muovikäärettä hävitettäväksi

 

Pyydä kertakäyttöisten pakkausten ja kääreiden sijaan uudelleentäytettäviä tai -käytettäviä  säiliöitä, kuten tynnyreitä muovilaatikoita, puulavoja ja peitteitä. Kun säiliö ovat tyhjiä, laita ne sivuun määrättyyn paikkaan, kunnes tavarantoimittaja voi noutaa ne.

Tarkista paikallisista määräyksistä, mitä materiaaleja voidaan kierrättää ja miten ne pitää puhdistaa ja lajitella. Kouluta sitten työntekijäsi asianmukaisesti ja varmista, että he tietävät kierrätyksen olevan tärkeää. Voit helpottaa prosessia määrittämällä keräysalueet. Järjestä materiaalien noutaminen tai poistaminen säännöllisesti, jotta liiketilasi pysyvät puhtaina ja tyhjinä jätteistä.

 

 

Related Articles