


Jäteongelmien purkaminen
Ruoka-aineksista paperituotteisiin ja siivoustarvikkeisiin. Suurin osa yrityksesi ostamista tuotteista saapuu jonkinlaisissa pakkauksissa. Vähentääksesi pakkausjätettä pyri noudattamaan kolmea kestävän kehityksen mukaista toimenpidettä.

Pääsy oikealle tielle
Voit aloittaa muutosten tekemisen jo tänään riippumatta siitä, kuinka paljon tilaa, budjettia tai aikaa jätteiden vähentämiseen sinun on varattava.

Pöydällä
Illallinen on tarjoiltu, mutta hävikin vähentäminen ei pääty tähän. Voit estää tai vähentää jätteen määrää tarjoillessasi aterian ja siivotessasi asiakkaittesi jälkiä usealla eri tavalla.

Ylimääräisen ruoan ongelma
Suunnittelustasi huolimatta illalla jäljellä on tavallisesti ylimääräistä ruokaa, jota et tarjoillutkaan. Mitä voit tehdä sille vähentääksesi jätteiden määrää?

Enemmän kaikista ainesosista
Kokkien sukupolvet ovat oppineet käyttämään jokaisen hyvän osan ruoka-aineistaan. Monet perinteiset tekniikat ovat myös tehokkaita tapoja vähentää keittiöjätteiden määrää.

Ympäristöystävällisempien ainesten valinta
Tietynlaiset elintarvikkeet kuormittavat ympäristöä enemmän johtuen niiden käyttämästä vedestä tai maa-alasta, niiden jättämästä hiilijalanjäljestä, niiden valmistuksessa käytetyistä maatalouskemikaaleista, luonnon monimuotoisuuteen liittyvistä syistä tai muista ympäristöpaineista.

Jätettä telakalta ruokapöytään ongelman
Ruokahävikin ongelman ratkaiseminen vaatii suurikokoista ajattelua. Käydään läpi prosessin jokainen vaihe pakkauksesta purkamiseen ja aterian tarjoamiseen kohdistamalla tärkeimmät alueet, joilla voit vähentää tai poistaa jätettä matkan varrella.

Kohti zero wastea
ON AIKA LOPETTAA KAATOPAIKOILLE KUSKAAMINEN.
Kuinka paljon jätettä yrityksesi tuottaa? Jopa hyvinkin ympäristötietoisille vastaus voi olla yllättävä, kun lasketaan yhteen kaikki se, joka heitetään pois viikoittain.