kasvipohjainen pikaruoka ja bbq

Haluamme Hälsans Kök® -valikoiman avulla kasvattaa kasvipohjaisten valintojen suosiota osoittamalla, että ne ovat herkullisia ja terveellisiä sekä parantavat maailmaa. Tämä koskee myös grillausta ja pikaruokaa. Seuraavassa on inspiroivia Hälsans Kök® -reseptejä, joissa käytetään mausteena maukkaita OSCAR®-fonditiivisteitä, liemijauheita ja Premium-sarjan maustetahnoja. 

pikaruoka ja bbqbbq ja pikaruoka

Vinkkejä, joilla saat lisämakua ruokaan

Saat lisämakua kasvipohjaisiin Hälsans Kök® -tuotteisiin seuraavilla tavoilla.

Glaseeraus ja marinointi: 

Valmista OSCAR®-fonditiivisteistä glaseerauskastike, jolla voit valella hampurilaispihviä tai makkaraa ennen valmistusta, sen aikana ja sen jälkeen. Valmista glaseerauskastike valitsemalla mausteeksi esim. OSCAR® Paistettu Maku tai OSCAR® Savu Maku mauste. Voit valmistaa myös marinadeja OSCAR®-fonditiivisteistä. Esim. OSCAR® Aasialainen Fondi tiiviste antaa aasialaisessa marinadissa lisämakua Hälsans Kök® Fillet Pieces -suikaleille ennen valmistusta. 

Kuivamarinointi:

Tee maustesuola suolasta ja OSCAR® Kasvisliemi jauhe. Lisää muita mausteita sen mukaan, millaisen hampurilaisen valmistat. Ripottele mausteseosta hampurilaispihvin päälle ennen valmistusta. 

OSCAR® PREMIUM:

Voit myös levittää OSCAR® Premium -tahnoja suoraan pihvin tai makkaran päälle kypsennyksen jälkeen.