HÄLSANS KÖK® A:STA Ö:HÖN

Hälsans Kök® tarjoaa laajan valikoiman kasviperäisiä tuotteita, jotka vakuuttavat takuulla sekä sinut että asiakkaasi. Tämän tietokoosteen avulla voit vastata asiakkaidesi ja työntekijöidesi Hälsans Kök® -aiheisiin kysymyksiin.

MIKSI YHÄ USEAMMAT ASIAKKAAT KYSYVÄT JA VALITSEVAT KASVIPERÄISIÄ ATERIOITA?

Yhä useammat ja useammat ryhtyvät fleksitaareiksi eli vähentävät lihankulutusta useimmilla aterioilla. Kun ruokalistallasi on Hälsans Kök® -aterioita, voit vastata tähän kysyntään. 

Yhä usemmat valitsevat kasvipojaisen ruokavalion sillä:

Lihankulutuksen vaikutus YMPÄRISTÖÖN huolestuttaa monia, varsinkin Y-sukupolvea (vuosina 1980-2000 syntyneet)
Jotkut vähentävät lihan osuutta ruokavaliossaan TERVEYDELLISISTÄ syistä
ELÄINTEN HYVINVOINTI on yksi tärkeä syy, miksi ihmiset siirtyvät kasvipohjaiseen ruokavalioon

Hälsans Kök® -tuotteiden edut

Hälsans Kök® tarjoaa kiinnostavia kasviperäisiä vaihtoehtoja ja auttaa siten mukauttamaan ruokalistoja kysynnän kasvaessa. Hälsans Kök® -tuotteet sopivat varsinkin sellaisille asiakkaille, jotka haluavat vähentää lihankäyttöään, mutta eivät ole valmiita tinkimään ruoan mausta tai koostumuksesta. Hälsans Kök® auttaa heitä vähentämään lihankulutustaan, nauttimaan herkullisesta ruoasta ja toimimaan sekä oman kehonsa että koko planeettamme hyväksi.

Näin onnistut Hälsans Kök® -tuotteiden käyttöönotossa:

  • Kutsu ruokalajeja “kasviperäisiksi”. Se on useimmille asiakkaille tuttu sana.
  • Tuotteet ovat todella herkullisia. Pidä huoli, että niiden kuvaukset ovat yhtä herkullisia.
  • Tarjoa maistiaisia, jotta saat asiakkaat vakuuttumaan tuotteiden ja ruokalajien herkullisuudesta.
  • Älä kutsu ruokia lihattomiksi tai käytä muita kielteiseltä kuulostavia sanoja. Keskity ruokien kuvauksissa siihen, mitä asiakkaille on tarjolla – ei siihen, mitä ei ole tarjolla. 
  • Ihmiset ”syövät silmillään”. Asettele ruoat esille houkuttelevalla tavalla.
  • Varmista, että uudet kasviperäiset vaihtoehdot ovat asiakkaidesi tiedossa – käytä sosiaalista mediaa ja viestintämateriaaleja, joita Hälsans Kök® on laatinut. 
  • Aloita vaihtamalla asiakkaidesi lempiliharuoat kasviperäisiksi (esim. chili con carne, spagetti ja lihapullat, hampurilaiset ja vastaavat). Tutustu resepteihimme täällä. 
  • Kirjoita kasviperäiset ruokalajit ruokalistalle liharuokien viereen, jotta asiakkaat huomaavat ne helposti.
  • Kouluta työntekijäsi – paras mainos on henkilö, joka on kokeillut ruokia ja nauttinut niistä. Jos haluat apua, tulemme mielellämme järjestämään työntekijöillesi maistiaiset. Ota yhteyttä paikalliseen Nestlé Professional -myyntikonsulttiin, niin saat lisätietoa aiheesta.