ESITTELYSSÄ HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER

Hälsans Kök® Sensational™ Burger on sataprosenttisesti kasviperäinen. Se on vegaaninen pihvi, jonka valmistuksessa ei ole tingitty mausta eikä rakenteesta. Ateriaelämys vailla vertaa! Se on niin herkullinen, että se on SENSATIONAL! 

MIKSI PIHVIMME ON SENSATIONAL?

Hälsans Kök® Sensational™ Burger on valmistettu yksinkertaisista kasviperäisistä aineksista: geenimuuntelemattomasta soijasta, vehnästä, punajuuritiivisteestä ja kookosöljystä. Vehnä ja soija ovat luonnollisia proteiininlähteitä, ja kookosöljystä Sensational™ Burger saa oikeanlaisen koostumuksen ja rakenteen. Punajuuritiiviste antaa pihveille tutun värin.

ONKO HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER VEGAANINEN?

Kyllä.

MITÄ ALLERGEENEJA HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER SISÄLTÄÄ?

Soijaa, vehnää ja ohraa. Tehtaallamme valmistetaan myös tuotteita, jotka sisältävät kananmunaa, seesamia, selleriä ja sinappia. Tuotteissa saattaa siksi olla pieniä määriä näitä allergeeneja.

ONKO HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER -PIHVIEN SOIJA GEENIMUUNTELEMATONTA?

Kyllä, soijaa ei ole geenimuunneltu.

ONKO HÄLSANS KÖK® SENSATIONAL™ BURGER -PIHVIEN SOIJA LAADUKAS PROTEIININLÄHDE?

Kyllä. Soijaproteiini on niin sanottua täydellistä proteiinia. Tämä tarkoittaa, että soijaproteiini sisältää kaikki ne välttämättömät aminohapot, joita kehomme ei pysty itse valmistamaan ja joita on siksi saatava ruoasta. Soijaproteiini sulaa ihmiskehossa helposti, ja proteiinin laatua voi verrata maitoon, lihaan tai kananmunaan.