Satay-kasvisvartaat ja maapähkinäkastike

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainesosat 

  • 800 g Hälsans Kök Fillet Pieces
  • 20 grillivarrasta (vedessä liotettuina)

Satay-marinadi:

  • 2 valkosipulinkynttä silputtuina
  • 3 rkl fariinisokeria
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 100 g maapähkinävoita
  • 2 dl kookosmaitoa
  • Kourallinen tuoretta korianteria hienonnettuna

Maapähkinäkastike:

  • 5 dl kookosmaitoa
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 20 ml OSCAR Aasialainen Fondi tiiviste
  • 50 g palmusokeria (voidaan korvata ruokosokerilla)
  • 250 g maapähkinävoita
  • Tuoretta limetin kuorta raasteena

Valmistusohje

Satay-marinadi:

  1. Sekoita marinadi ja kaada se muovipussiin. Laita Hälsans Kök Fillet Pieces -pussiin. Sekoita ne ja marinadi hyvin keskenään. Laita pussi kylmään 1–2 tunniksi. Kääntele pussia muutamia kertoja.
  2. Aseta 4-5 Hälsans Kök Fillet Pieces grillivartaaseen. Grillaa niitä muutama minuutti kummaltakin puolelta. Levitä pinnalle tarvittaessa lisää marinadia grillauksen aikana.

Maapähkinäkastike:

  1. Kaada kookosmaito, soijakastike, OSCAR Aasialainen Fondi tiiviste, palmusokeri ja maapähkinävoi kattilaan. Anna kastikkeen kiehua kokoon, kunnes maapähkinävoi sekoittuu ja kastike sakenee. Lisää lopuksi vastaraastettu limetin kuori.

Hälsans Kök Fillet Pieces Satay