Mustapapupyree

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 150 g kuutioitua pekonia (voidaan jättää pois)
  • 100 g sipulia hienonnettuna
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 500 g mustapapuja liotettuna
  • 60 g OSCAR Kasvisliemi jauhe Luomu
  • 3 l vettä
  • 100 g tapiokajauhoa (jos tarvitaan suurustetta)
  • 75 g kevätsipulia
  • persiljaa

Valmistusohje

  1. Paista sipulisilppu ja pekonikuutiot. Lisää kattilaan pavut, OSCAR Kasvisliemi Luomu -jauhe ja vesi.
  2. Keitä pavut pehmeiksi. Jätä pavut jäähtymään keitinliemeen seuraavaan päivään saakka.
  3. Tehosekoita pavut ja muut ainekset pyreeksi, jonka koostumus muistuttaa valutettua jogurttia.
  4. Lämmitä pyree haaleaksi ennen tarjoilemista. Sekoita joukkoon hienonnettu kevätsipuli ja persilja.