Papuja, ravunlihaa ja pomeloa

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Kastike:

  • 1,5 dl Puljonki Katkarapu Demi Glace
  • 20 ml OSCAR Kalafondi tiiviste
  • 1 limetti, jonka kuorta ei ole käsitelty torjunta-aineilla
  • 1 vihreä chili
  • 40 g inkivääriä
  • Sokeria
  • Oliiviöljyä

Salaatti:

  • 200 g pomeloa
  • 500 g edamamepapuja (kuorettomia soijapapuja)
  • 200 g ravunlihaa
  • 4 kevätsipulia
  • 1 nippu korianteria
  • 0,5 nippua minttua

Valmistusohje

  1. Keitä Puljonki Katkarapu Demi Glacea kokoon, kunnes nestettä on jäljellä 0,5 dl. Anna jäähtyä.
  2. Mausta OSCAR Kalafondi -tiivisteellä, limetin mehulla ja kuorella, raastetulla inkiväärillä, sokerilla ja oliiviöljyllä.
  3. Kuori pomelo. Leikkaa ohuiksi lamelleiksi.
  4. Hauduta soijapapuja, kunnes kypsyys on al dente.
  5. Sekoita keskenään pavut, pomelo, ravunliha, kevätsipuli, kastike, minttu ja korianteri.