Papuja, ravunlihaa ja pomeloa

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Kastike:

Salaatti:

  • 200 g pomeloa
  • 500 g edamamepapuja (kuorettomia soijapapuja)
  • 200 g ravunlihaa
  • 4 kevätsipulia
  • 1 nippu korianteria
  • 0,5 nippua minttua

Valmistusohje

  1. Keitä Puljonki® Signature Äyriäis Fond kokoon, kunnes nestettä on jäljellä 0,5 dl. Anna jäähtyä.
  2. Mausta OSCAR® Kalafondi tiiviste, limetin mehulla ja kuorella, raastetulla inkiväärillä, sokerilla ja oliiviöljyllä.
  3. Kuori pomelo. Leikkaa ohuiksi lamelleiksi.
  4. Hauduta soijapapuja, kunnes kypsyys on al dente.
  5. Sekoita keskenään pavut, pomelo, ravunliha, kevätsipuli, kastike, minttu ja korianteri.