Google Tag Manager
Skip to main content
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
TUOTTEET HÄLSANS KÖK®
Reseptit Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Reseptit
Käyttövinkit
Download Library
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Papuja, ravunlihaa ja pomeloa
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
Kastike:
1,5 dl
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
20 ml
OSCAR Kalafondi tiiviste
1 limetti, jonka kuorta ei ole käsitelty torjunta-aineilla
1 vihreä chili
40 g inkivääriä
Sokeria
Oliiviöljyä
Salaatti:
200 g pomeloa
500 g edamamepapuja (kuorettomia soijapapuja)
200 g ravunlihaa
4 kevätsipulia
1 nippu korianteria
0,5 nippua minttua
Valmistusohje
Keitä
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
kokoon, kunnes nestettä on jäljellä 0,5 dl. Anna jäähtyä.
Mausta
OSCAR® Kalafondi tiiviste
, limetin mehulla ja kuorella, raastetulla inkiväärillä, sokerilla ja oliiviöljyllä.
Kuori pomelo. Leikkaa ohuiksi lamelleiksi.
Hauduta soijapapuja, kunnes kypsyys on al dente.
Sekoita keskenään pavut, pomelo, ravunliha, kevätsipuli, kastike, minttu ja korianteri.
Resepteissä käytetyt tuotteet
Puljonki® Signature Äyriäis Fond
1 l tetra
Näytä tuotetiedot
OSCAR® Kalafondi tiiviste
1 l pullo
Näytä tuotetiedot