
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
- 1 keräsalaatti
- 1 nippu villivesikrassia
- 2 kevätsipulia silputtuina
- 150 g kuutioitua pekonia
- 1 sitruuna, jonka kuorta ei ole käsitelty torjunta-aineilla
- 0,3 dl soijakastiketta
- 50 g cashewpähkinöitä
Kastike:
- 1 dl Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond
- 1 kanelitanko
- 1 kardemummakapseli
- 1 rkl OSCAR Kanafondi tiiviste
- Oliiviöljyä
- Balsamicoa
Valmistusohje
- Huuhtele salaatti ja vesikrassi.
- Paista pekonikuutiot.
- Kun pekoni on lähes rapeaa, lisää joukkoon raastettu sitruunankuori, sitruunamehu ja soijakastike. Kiehauta.
- Laita pekoni sivuun rasvassaan ja glaseerauksessaan.
- Keitä Puljonki Signature Paahdettu Kana -fondia, kanelia ja kardemummaa kokoon, kunnes nestettä on jäljellä 30 ml.
- Lisää joukkoon OSCAR Kanafondi -tiiviste, oliiviöljy ja balsamico. Maista kastiketta.
- Ennen tarjoilemista sekoita salaatin joukkoon haaleat pekonikuutiot, cashewpähkinät ja kevätsipulisilppu.