Vesikrassisalaatti glaseeratulla pekonilla ja cashewpähkinöillä

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1 keräsalaatti
  • 1 nippu villivesikrassia
  • 2 kevätsipulia silputtuina
  • 150 g kuutioitua pekonia
  • 1 sitruuna, jonka kuorta ei ole käsitelty torjunta-aineilla
  • 0,3 dl soijakastiketta
  • 50 g cashewpähkinöitä

Kastike:

  • 1 dl Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond
  • 1 kanelitanko
  • 1 kardemummakapseli
  • 1 rkl OSCAR Kanafondi tiiviste
  • Oliiviöljyä
  • Balsamicoa

Valmistusohje

  1. Huuhtele salaatti ja vesikrassi.
  2. Paista pekonikuutiot.
  3. Kun pekoni on lähes rapeaa, lisää joukkoon raastettu sitruunankuori, sitruunamehu ja soijakastike. Kiehauta.
  4. Laita pekoni sivuun rasvassaan ja glaseerauksessaan.
  5. Keitä Puljonki Signature Paahdettu Kana -fondia, kanelia ja kardemummaa kokoon, kunnes nestettä on jäljellä 30 ml.
  6. Lisää joukkoon OSCAR Kanafondi -tiiviste, oliiviöljy ja balsamico. Maista kastiketta.
  7. Ennen tarjoilemista sekoita salaatin joukkoon haaleat pekonikuutiot, cashewpähkinät ja kevätsipulisilppu.