Lehtisalaatti, appelsiinia ja chorizoa

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 500 g lehtikaalia tai lehtimangoldia
  • 100 g chorizomakkaraa
  • 2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina
  • ½ dl Puljonki Signature Kanaliemi
  • 30 g OSCAR Kanaliemi jauhe
  • 2 appelsiinia fileoituina
  • 40 g auringonkukansiemeniä paahdettuina
  • Öljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
  2. Kuutioi chorizo. Paista kuutiot öljytilkassa.
  3. Lisää joukkoon valkosipuli ja lehtikaali. Paista, kunnes kypsyys on al dente.
  4. Poista lehtikaalisuikaleet pannulta. Kiehauta Puljonki Signature -kanaliemi, johon on lisätty OSCAR Kanaliemi -jauhe.
  5. Keitä liemi glaceksi. Kääntele lehtikaalisuikaleet, appelsiinifileet ja paahdetut auringonkukansiemenet sen joukkoon.