Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Lehtisalaatti, appelsiinia ja chorizoa
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
500 g lehtikaalia tai lehtimangoldia
100 g chorizomakkaraa
2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina
½ dl Puljonki Signature Kanaliemi
30 g OSCAR Kanaliemi jauhe
2 appelsiinia fileoituina
40 g auringonkukansiemeniä paahdettuina
Öljyä
Valmistusohje
Leikkaa lehtikaali ohuiksi suikaleiksi.
Kuutioi chorizo. Paista kuutiot öljytilkassa.
Lisää joukkoon valkosipuli ja lehtikaali. Paista, kunnes kypsyys on al dente.
Poista lehtikaalisuikaleet pannulta. Kiehauta Puljonki Signature -kanaliemi, johon on lisätty OSCAR Kanaliemi -jauhe.
Keitä liemi glaceksi. Kääntele lehtikaalisuikaleet, appelsiinifileet ja paahdetut auringonkukansiemenet sen joukkoon.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kanaliemi jauhe
4 kg ämpäri
Näytä tuotetiedot