Caldo verde

Caldo verde on perinteinen ja Brasiliassa erittäin suosittu keitto. Se on alun perin kotoisin Portugalista.
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 150 g sipulia kuutioituna
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 100 g purjoa renkaina
  • Öljyä
  • 60 g OSCAR Kasvisliemi jauhe Luomu
  • ½ vihreä chili
  • 500 g perunakuutioita
  • 2,2 l vettä
  • 250 g lehtimangoldia suikaleina
  • 150 g jerky beefiä
  • 0,2 nippua minttua

Valmistusohje

  1. Kuullota sipuli, valkosipuli ja purjo öljytilkassa.
  2. Lisää OSCAR Kasvisliemi Luomu -jauhe, chili, perunakuutiot ja vesi.
  3. Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
  4. Lisää lehtimangoldi joukkoon.
  5. Leikkaa jerky beef ja minttu ohuiksi suikaleiksi. Ripottele ne keiton päälle juuri ennen tarjoilemista.