Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Caldo verde
Caldo verde on perinteinen ja Brasiliassa erittäin suosittu keitto. Se on alun perin kotoisin Portugalista.
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
150 g sipulia kuutioituna
3 isoa valkosipulinkynttä
100 g purjoa renkaina
Öljyä
60 g OSCAR Kasvisliemi jauhe Luomu
½ vihreä chili
500 g perunakuutioita
2,2 l vettä
250 g lehtimangoldia suikaleina
150 g jerky beefiä
0,2 nippua minttua
Valmistusohje
Kuullota sipuli, valkosipuli ja purjo öljytilkassa.
Lisää OSCAR Kasvisliemi Luomu -jauhe, chili, perunakuutiot ja vesi.
Keitä, kunnes vihannekset ovat kypsiä.
Lisää lehtimangoldi joukkoon.
Leikkaa jerky beef ja minttu ohuiksi suikaleiksi. Ripottele ne keiton päälle juuri ennen tarjoilemista.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Kasvisliemi jauhe Luomu
4 kg ämpäri
Näytä tuotetiedot