1 limetti, jonka kuorta ei ole käsitelty torjunta-aineilla
20 ml OSCAR Kalafondi tiiviste
Salaatti
200 g babysalaatteja
300 g hunajamelonia
1 nippu leveälehtistä persiljaa
2 tl korianterinsiemeniä
1 dl öljyä
OSCAR Kanaliemi jauhe
Valmistusohje
Keitä kapakala laakerinlehdillä, valkosipulilla ja OSCAR Kalafondi -tiivisteellä maustetussa vedessä. Kun kala on kypsä, anna sen jäähtyä keitinliemessään.
Ota kala pois liemestä. Muhenna se sähkövatkaimella. Paista kala rapeaksi öljytilkassa. Kääntele se persiljasilpussa.
Viipaloi punasipulit renkaiksi. Mausta ne punaviinietikalla, savustetulla chilillä, oliiviöljyllä, limettimehulla, raastetulla limetinkuorella ja OSCAR Kalafondi -tiivisteellä.
Kuutioi meloni. Suolaa kuutiot kevyesti.
Huuhtele leveälehtinen persilja. Keitä sitä suolavedessä noin 4 minuuttia. Jäähdytä kylmässä vedessä.
Väänne vesi pois persiljasta. Hienonna se karkeasti.
Friteeraa korianterinsiemenet. Mausta ne OSCAR Kanaliemi -jauheella.
Sekoita kapakala, sipuli, kastike, melonikuutiot, persilja, korianterinsiemenet ja salaatinlehdet salaatiksi.