Google Tag Manager
Skip to main content
Display Menu
Menu
Change Country Link
Etusivu
OSCAR®
OSCAR Tuotteet
Tuotekatalogi
Puljonki®
PULJONKI Tuotteet
Tuotekatalogi
Hälsans Kök®
Inspiraatiota
Uutiset
Meistä
Henkilöstön yhteystiedot
Nestlé yhteiskunnassa
PlanetPro & NutriPro
Business Reboot
Reboot Creativity: Talous
Reboot Creativity: Boost your staff
Reboot Creativity: Annostarjoilu
Grillattua lihaa Mole Verdellä
10
Annosta
Tulosta
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
50 g luomuheinää
1 dl Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond
500 g lampaanculottea
500 g ranskanpaistia
500 g porsaan sisäfileetä
150 g chorizomakkaraa
50 g OSCAR Paahdettu Lihaliemi tahna
Mole Verde:
150 g keitettyjä mustia papuja karkeasti pilkottuina
½ nippua tuoretta korianteria
½ nippua persiljaa
½ nippua minttua
2 dl öljyä
2 luomulimettiä, mehu ja kuori
1 punasipuli hienonnettuna
1 vihreä chili hienonnettuna
40 ml OSCAR Kanafondi tiiviste
40 g jerky beefiä
15 g OSCAR Premium Sitruunatahna
2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina
Valmistusohje
Aseta heinä pataan. Polta se kaasupolttimella.
Kun heinä on palanut, sekoita se jauheeksi.
Sekoita Puljonki Signature Paahdettu Kana -fondi, OSCAR Paahdettu Lihaliemi -tahna ja heinäjauhe keskenään.
Keitä nestettä kokoon, kunnes jäljellä on puolet.
Annan heinän palaa tuhkaksi.
Paista liha vaaleanpunaiseksi. Kääntele heinämarinadin joukkoon. Aseta lihapalat vartaisiin.
Leikkaa liha vieraiden nähden.
Mole Verde:
Hienonna mausteyrtit. Sekoita ne muiden ainesten joukkoon ja mausta.
Resepteissä käytetyt tuotteet
OSCAR® Paahdettu Lihaliemi tahna
5 kg ämpäri
Näytä tuotetiedot