Grillattua lihaa Mole Verdellä

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 50 g luomuheinää
  • 1 dl Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond
  • 500 g lampaanculottea
  • 500 g ranskanpaistia
  • 500 g porsaan sisäfileetä
  • 150 g chorizomakkaraa
  • 50 g OSCAR Paahdettu Lihaliemi tahna

Mole Verde:

  • 150 g keitettyjä mustia papuja karkeasti pilkottuina
  • ½ nippua tuoretta korianteria
  • ½ nippua persiljaa
  • ½ nippua minttua
  • 2 dl öljyä
  • 2 luomulimettiä, mehu ja kuori
  • 1 punasipuli hienonnettuna
  • 1 vihreä chili hienonnettuna
  • 40 ml OSCAR Kanafondi tiiviste
  • 40 g jerky beefiä
  • 15 g OSCAR Premium Sitruunatahna
  • 2 suurta valkosipulinkynttä hienonnettuina

 

Valmistusohje

  1. Aseta heinä pataan. Polta se kaasupolttimella.
  2. Kun heinä on palanut, sekoita se jauheeksi.
  3. Sekoita Puljonki Signature Paahdettu Kana -fondi, OSCAR Paahdettu Lihaliemi -tahna ja heinäjauhe keskenään.
  4. Keitä nestettä kokoon, kunnes jäljellä on puolet.
  5. Annan heinän palaa tuhkaksi.
  6. Paista liha vaaleanpunaiseksi. Kääntele heinämarinadin joukkoon. Aseta lihapalat vartaisiin.
  7. Leikkaa liha vieraiden nähden.

Mole Verde:

  1. Hienonna mausteyrtit. Sekoita ne muiden ainesten joukkoon ja mausta.