
RESEPTI JA VALMISTUSOHJE
Ainekset
- 5 kokonaista broilerinkoipea
- 100 g sipulia
- 3 isoa valkosipulinkynttä
- 2 punaista chiliä
- 1 sitruunaruohonvarsi
- 2 rkl currya
- 400 g kuorittuja tomaatteja (vain liha)
- 1 l vettä
- 1 l kermaista kookosmaitoa
- 50 g OSCAR Kanafondi tiiviste
- 50 g cashewpähkinöitä
- 50 g maapähkinöitä
- 50 g auringonkukansiemeniä
- 500 g kuorittuja tiikerikatkarapuja
- 3 limettiä
- 1 nippu korianteria
- Öljyä
Valmistusohje
- Pilko broilerinkoivet. Ruskista palat kevyesti öljytilkassa. Ota broilerinpalat pois pannulta.
- Hauduta pilkottua sipulia ja valkosipulia broilerinrasvassa. Lisää chili, broileripalat, sitruunaruoho, curry, tomaatit, kookosmaito, OSCAR Kanafondi tiiviste ja vesi.
- Keitä, kunnes broileripalat ovat kypsiä.
- Paahda pähkinät kullanruskeiksi. Hienonna ne karkeasti.
- Paista katkaravut. Kääntele ne ja pähkinät ragout'n joukkoon.
- Mausta limettimehulla. Koristele korianterilla.