Broileriragout katkaravuilla

  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 5 kokonaista broilerinkoipea
  • 100 g sipulia
  • 3 isoa valkosipulinkynttä
  • 2 punaista chiliä
  • 1 sitruunaruohonvarsi
  • 2 rkl currya
  • 400 g kuorittuja tomaatteja (vain liha)
  • 1 l vettä
  • 1 l kermaista kookosmaitoa
  • 50 g OSCAR Kanafondi tiiviste
  • 50 g cashewpähkinöitä
  • 50 g maapähkinöitä
  • 50 g auringonkukansiemeniä
  • 500 g kuorittuja tiikerikatkarapuja
  • 3 limettiä
  • 1 nippu korianteria
  • Öljyä

Valmistusohje

  1. Pilko broilerinkoivet. Ruskista palat kevyesti öljytilkassa. Ota broilerinpalat pois pannulta.
  2. Hauduta pilkottua sipulia ja valkosipulia broilerinrasvassa. Lisää chili, broileripalat, sitruunaruoho, curry, tomaatit, kookosmaito, OSCAR Kanafondi tiiviste ja vesi.
  3. Keitä, kunnes broileripalat ovat kypsiä.
  4. Paahda pähkinät kullanruskeiksi. Hienonna ne karkeasti. 
  5. Paista katkaravut. Kääntele ne ja pähkinät ragout'n joukkoon.
  6. Mausta limettimehulla. Koristele korianterilla.