Pão de queijo

Kokeile näitä brasilialaisia juustoleipiä. Niiden maun kruunaa Paholaisen hillo -paprikachutney. Niiden pinta in rapea ja sisus herkullisen pehmeä.
  • 10 Annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 500 g maniokki- tai tapiokajauhoa
  • 2,5 dl vettä
  • 2,5 dl maitoa
  • 2,5 dl viinirypäleensiemenöljyä
  • Suolaa
  • 150 g Puljonki Paholaisen Hillo®
  • 100 g parmesaaniraastetta
  • 2 munaa

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi, maito, öljy ja suola.
  2. Kaada kiehuva neste maniokkijauhojen päälle. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kun taikina on jäähtynyt haaleaksi, lisää joukkoon Puljonki Paholaisen Hillo®, juustoraaste ja munat.
  4. Vaivaa taikina tasaiseksi. Muotoile siitä pyöreitä sämpylöitä.
  5. Paista niitä uunissa 180 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat kullankeltaisia ja pinta on rapea.