Tagliatellea, fumet'ta ja confit-keltuainen

  • 4 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 600 g esikeitettyä tagliatellea
  • 8 dl Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
  • 40 g OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia
  • 40 g OSCAR Savu Maku mauste
  • Sitruunan kuori
  • Ruohosipuliöljyä
  • 4 kananmunankeltuaista (luomu)

Valmistusohje

  1. Kuumenna miedon makuinen öljy 62-asteiseksi ja anna munankeltuaisten kypsyä öljyssä vähintään tunnin ajan.
  2. Kiehauta Sipuli Fumet ja OSCAR Premium Fermentoitu Valkosipuli. Mausta lopuksi OSCAR Premium Savu Maulla.
  3. Nosta kunkin pasta-annoksen keskelle confit-keltuainen. Kaada lämmin liemi annosten päälle ja viimeistele ruohosipuliöljyllä.