Tortellineja, paistettuja osterivinokkaita, sipulifumet'ta ja salviaa

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 8 suurta tortellinia
  • 100 g osterivinokkaita
  • 2 dl Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
  • 50 g voita
  • 3–4 hienonnettua salvianlehteä
  • Suolaa ja pippuria
  • Luomusitruunan kuori (valinnainen)

Valmistusohje

  1. Paista osterivinokkaat kuivalla, kuumalla pannulla.
  2. Kiehauta sipulifumet, siirrä sivuun ja vatkaa voi joukkoon. Mausta suolalla ja pippurilla. 
  3. Kääntele keitetyt tortellinit kastikkeen joukkoon, lisää paistetut sienet ja hienonnettu salvia. 
  4. Halutessasi voit raastaa annosten pinnalle sitruunankuorta.