Välikyljystä, fermentoitua valkosipulia ja punaviinikastiketta

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1,2 kg riiputettua välikyljystä

Punaviinikastike:

  • 4 dl Puljonki Punaviinikastike
  • 25 g OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
  • 75 g voita
  • Suolaa ja pippuria

Karamellisoitu sipuli:

  • 300 g sipulia
  • 75 g voita
  • 1 dl Puljonki Lintu Demi Glace
  • 20 ml OSCAR Paistettu Maku

Lisäksi:

  • 50 g OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia
  • 40 g krassia

Valmistusohje

Punaviinikastike:

  1. Lämmitä kastike ja vatkaa Fermentoitu Pippuri sen joukkoon.
  2. Nosta kattila pois liedeltä juuri ennen tarjoilua ja lisää voi koko ajan vatkaten. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla.

Karamellisoitu sipuli:

  1. Poista varovasti sipulien kaksi ulointa kerrosta ja säästä ne myöhemmäksi.
  2. Paista sipulit voissa kullanruskeiksi. Lisää Signature Kanafondi ja keitä kompotiksi. Mausta Paistettu Maku -mausteella.
  3. Täytä säästetyt sipulit kompotilla ja kypsennä 120-asteisessa uunissa.

Ennen tarjoilua:

  1. Grillaa välikyljys haluamallasi tavalla, leikkaa ja asettele lautasille kastikkeen kanssa.
  2. Lisää lautasille myös nokare Fermentoitua Valkosipulia ja koristele krassilla.