Porsaanrintaa, glaseerattuja punajuuria ja kastiketta

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Porsaanrinta:

  • 1,2 kg porsaanrintaa, sous vide
  • 1 kg punajuuria
  • 75 g ruskistettua voita
  • Gastrique'a
  • 2 dl Puljonki Lintu Demi Glace

Demi Glace-kastike:

  • 1 l Puljonki Sauce Demi Glace
  • 20 ml OSCAR Paistettu Maku

Koristeeksi:

  • 40 g persiljaa
  • 20 g käenkaalia

Valmistusohje

  1. Keitä kuorimattomat punajuuret pehmeiksi. Pullauta punajuuret ulos kuorestaan.
  2. Leikkaa punajuuret 1 x 1 x 7 cm kokoisiksi paloiksi ja kuivata 65 asteessa 12 tuntia. Ne ovat valmiita, kun niiden rakenne muistuttaa puolikuivaa vaniljatankoa.
  3. Paista porsaanrinta nahkapuolelta rapeaksi. Pane 200-asteiseen uuniin 8 minuutiksi.
  4. Soteeraa punajuuret ruskistetussa voissa ja glaseeraa Signature Kanafondilla.
  5. Mausta gastriquella ja keitä siirappimaiseksi. Kastikkeen on tarkoitus tarttua punajuuritankoihin.
  6. Lämmitä demi glace ja koristele annokset hienonnetulla persiljalla ja käenkaalilla.