Simpukoita valkoviinikastikkeessa

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 2,5 kg simpukoita
  • 60 g OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
  • 2 dl vettä
  • 70 g salottisipulia
  • 100 g sipulia julienne-suikaleina
  • 100 g porkkanaa julienne-suikaleina
  • 100 g purjoa julienne-suikaleina
  • 100 g selleriä julienne-suikaleina
  • 2 dl kermaa (38 %)
  • 30 g persiljaa

Valmistusohje

  1. Puhdista simpukat.
  2. Kuumenna vesi ja Premium Valkoviinireduktio kiehuvaksi. Lisää simpukat ja kasvikset ja höyrytä kypsiksi.
  3. Nosta simpukat pois kattilasta. Lisää kerma ja keitä kokoon. Lisää persilja juuri ennen tarjoilua.