Pekonilla ja sienillä maustettuja röstiperunoita

  • 10 annosta

Resepti ja valmistusohje

Ainekset

  • 1 kg jauhoisia perunoita
  • 200 g pekonia
  • 1 dl kermaa
  • 2 kananmunaa
  • 50 ml OSCAR Sienifondi tiiviste
  • 1 pieni nippu tuoretta timjamia

Valmistusohje

  • Raasta perunat ohuiksi suikaleiksi ja purista kuiviksi.
  • Leikkaa pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista rapeaksi.
  • Sekoita kerma, kananmunat, sienifondi ja timjami keskenään ja kääntele seos perunoiden ja pekonikuutioiden joukkoon.
  • Paina massa leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia tai kunnes pinta on kullanruskea.
  • Röstin voi täyttää ja kääriä rullalle tai sen voi leikata pienemmiksi paloiksi ja lämmittää paistinpannulla.