Coq au vin

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 10 kanan rintapalaa
  • 50 g voita
  • 20 g öljyä
  • 1 l Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond
  • 30 g OSCAR Vasikkafondi tiiviste
  • 50 g OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio

Lisukkeet:

  • 300 g herkkusieniä
  • 150 g pieniä punasipuleita
  • 200 g pekonia
  • 200 g persiljaa

Valmistusohje

  1. Paista kananrinnat öljyssä ja voissa medium-kypsiksi.
  2. Paista pekoni rapeaksi ja siirrä sivuun odottamaan. Paista sienet ja sipulit samalla pannulla.
  3. Kaada Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond pannulle ja keitä kokoon 10 %.
  4. Lisää OSCAR Vasikkafondi tiiviste ja OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio. Keitä 3–5 minuuttia.
  5. Leikkaa kanapalat pienemmiksi ja keitä kastikkeessa kypsiksi.
  6. Ripottele persiljasilppu joukkoon juuri ennen tarjoilua.