Paistettuja nuudeleita ja fermentoitua valkosipulia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 500 g munanuudeleita
  • 3 l vettä
  • 100 g sipulia
  • 100 g porkkanaa
  • 100 g kevätsipulia
  • 150 g pinaattikiinankaalia
  • 25 g maapähkinäöljyä
  • 40 g OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia
  • 20 ml OSCAR Aasialainen Fondi tiiviste
  • 75 g korianteria
  • 50 g thaibasilikaa

Valmistusohje

  1. Pehmitä munanuudelit vedessä ja kaada siivilään.
  2. Leikkaa kasvikset niin, että ne paistuvat tasaisesti ja nopeasti samassa ajassa.
  3. Paista kasvikset maapähkinäöljyssä, johon on lisätty OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia
  4. Sekoita nuudelit kasvisten joukkoon ja mausta OSCAR Aasialainen Fondi tiiviste
  5. Koristele korianterilla ja thaibasilikalla.

Folder: