Hampurilainen ja fermentoitua valkosipulimajoneesia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

Fermentoitu valkosipulimajoneesi:

  • 200 g majoneesia
  • 40 g OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia

Hampurilaiset:

  • 10 briossisämpylää
  • 10 pihviä, noin 220 g
  • 200 g kuivasuolattua pekonia
  • 150 g cheddarjuustoa

Lisukkeeksi:

  • 150 g rucolaa
  • 150 g hillottua punasipulia
  • 100 g ketsuppia
  • 1 kg ranskanperunoita

Valmistusohje

  1. Sekoita OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia majoneesin joukkoon.
  2. Paista pekoni rapeaksi. Grillaa pihvit ja sämpylät.
  3. Aseta pekonit pihvien päälle ja sulata cheddarviipaleet niiden päälle. Halutessasi voit tehdä tämän kaasupolttimella.
  4. Levitä pohjasämpylälle valkosipulimajoneesia ja ketsuppia. Nosta päälle salaatinlehtiä, pihvi ja hillottua punasipulia. Paina kansi päälle.
  5. Tarjoa lisukkeena ranskanperunoita. Valkosipulimajoneesi sopii niille dippikastikkeeksi.