Punaviini-portviinikastikkeella maustettua salaattia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 600 g salaatinlehtiä

Kastike:

  • 40 g OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • Gastrique'a
  • 50 ml vettä
  • 50 ml oliiviöljyä

Lisukkeeksi:

  • 70 g salottisipulia
  • 100 g pata negra -kinkkua
  • 100 g hillottua kivipiiraa
  • 40 g paahdettuja saksanpähkinöitä

Valmistusohje

  1. Sekoita kastiketta varten OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio, gastrique ja vesi. Lisää oliiviöljyä ohuena nauhana koko ajan sekoittaen, kunnes koostumus on sopiva.
  2. Huuhtele ja kuivaa salaatinlehdet ja aseta ne lautasille.
  3. Puhdista ja paista kivipiirat.
  4. Nosta lisukkeet salaatinlehtien päälle ja lorauta joukkoon kastiketta.