Vegaani sieni fumé

Käyttö: Kuten consommé tai keitto, sopii syksyn ruoka-annoksiin, joissa on voimakas ja intensiivinen maku.

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 3 l OSCAR Signature Kasvisliemi Luomu
    • 1 kg herkkusieniä
    • 4 kpl salottisipulia
    • 4 kynttä valkosipulia
    • 5 dl omenamehua
    • sherryetikkaa
    • laakerilehti

     

    Valmistus

    1. Valmistele herkkusienet, valkosipuli ja salottisipuli.
    2. Laita Signature Kasvisliemi, sienet ja sipulit kannelliseen gastrovuokaan, anna olla uunissa yön yli 80°C.
    3. Valmista kastike, lisää sherryetikkaa maun mukaan.
    4. Mausta suolalla ja pippurilla. Viimeistele timjamiöljyllä.

    Tarjoiluehdotus: Paistettujen huhtasienten, paahdettujen sipulien, piemonten hasselpähkinöiden, timjamiöljyn, hiivaemulsion ja salvian versojen kanssa