Vegaani paahdettu purjoliemi

Käyttö: Täyteläinen liemi jossa voimakas umami esim. Paahdetulle sipulille, purjolle tai juureksille.

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 4 kpl paahdettu purjo (valkoinen)
    • 1 kpl paahdettu valkosipuli
    • 1 l OSCAR Signature Sipuli Fumet Luomu
    • ¼ nippu timjamia
    • 1 rkl OSCAR Premium Fermentoitu Valkosipulitahna
    • ruusunmarja etikkaa

    Valmistus

    1. Paahda purjo ja valkosipuli tummaksi ja sekoita ne Signature Sipuli Fumet kanssa tunniksi.
    2. Lisää Premium Fermentoitu valkosipulitahna ja anna kastikkeen levätä mieluiten yön yli.
    3. Mausta ruusunmarja etikalla.

    Tarjoiluehdotus: Paistetut kevätsipulit, marinoidut ruusun terälehdet, marinoidut ja paahdetut sipulirenkaat, fermentoitu valkosipulitahna ja ketunleipää