Vegaani kasvis glace

Käyttö: Missä muuten käyttäisit lihapohjaista demi-glacea. Vahvat tummat ruoat ja kastikkeet kuten esim. pippuri- ja punaviinikastikkeet.

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 100 g valkokaalia
    • 80 g tomaattipyreeta
    • 1/4 kpl tähtianis
    • 3-4 kpl Sichuan pippuri
    • 200 g aquafaba (kikherne lientä vaahdotettuna)
    • 1 l OSCAR Signature Sipuli Fumet Luomu
    • Suurusta tarvittaessa maissijauholla.
    • OSCAR Premium Punaviini&Portviini Reduktiota
    • OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna

    Valmistus

    1. Kuullota kaalia kunnolla että se saa väriä. Lisää tomaattipyree, mausteet ja aquafaba, keitä.
    2. Lisää Signature Sipuli Fumet ja keitä kunnes kaali on pehmeää.
    3. Siivilöi tähtianis ja sekoita. Mausta liemi Premium Punaviini ja Portviini Reduktiolla ja Premium Fermentoitu Pippuritahnalla.
    4. Pehmennä maku sopivaksi.

    Tarjoiluehdotus: Kuivattuja vihanneksia, marinoituja kasviksia ja yrttejä