Vegaani kermakastike

Käyttö: Missä yleensä käyttäisit kerma- tai juustopohjaista kastiketta, esim. pastaruoat tai kukkakaali.

    RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

    Ainekset

    • 1 l OSCAR Signature Sipuli Fumet Luomu
    • 40 g pähkinävoita
    • 60 g OSCAR Paistettu Maku
    • 80 g kookosöljyä tai kaakaovoita
    • 4 rkl ruokahiivahiutaleita
    • 2 rkl OSCAR Premium Fermentoitu Pippuritahna
    • Suurusta tarvittaessa maissijauholla.

    Valmistus

    1. Sekoita Signature Sipuli Fumet, pähkinävoi ja Paistettu Maku, keitä kasaan ja lisää kookosöljy, laakerilehti ja Premium Fermentoitu Pippuritahna.
    2. Pehmennä maku sopivaksi.
    3. Kastikkeen voi vaahdottaa lesitiinillä.
       

    Tarjoiluehdotus: Grillattua keräkaalia, karhunlaukkaa, bbq "savu maku" ruohosipulia jafenkolia