Kultaotsa-ahventa, sitruunavoita ja suolattuja kapriksia

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 10 kultaosa-ahventa, à noin 350 g
  • 40 g OSCAR Premium Sitruunatahna
  • 20 ml oliiviöljyä

Lisukkeeksi:

  • 40 g suolattuja kapriksia
  • auringonkukkaöljyä friteeraamiseen

Sitruunavoi:

  • 150 g ruskistettua voita
  • 40 g kapriksia
  • 40 g salottisipulia
  • 20 g persiljaa
  • 25 g OSCAR Premium Sitruunatahna

Valmistusohje

  1. Perkaa kultaotsa-ahvenet ja hiero niihin ensin Premium Sitruunatahnaa ja sen jälkeen oliiviöljyä.
  2. Grillaa kaloja koosta riippuen 10–15 minuuttia.
  3. Liota suolattuja kapriksia vedessä ja kuivaa hyvin. Friteeraa öljyssä, kunnes ne avautuvat kuin kukat.
  4. Sulata ruskistettu voi ja lisää joukkoon kaprikset, salottisipuli, persilja ja Premium Sitruunatahna.
  5. Kaada kalan päälle sitruunavoita ja koristele friteeratuilla kapriksilla.