Lämmin kalakastike ruskistetusta voista

  • 10 annosta

RESEPTI JA VALMISTUSOHJE

Ainekset

  • 1 l Puljonki Signature Kalaliemi
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 5 kokonaista pippuria
  • 2,5 dl kuohukermaa
  • 6 kananmunankeltuaista
  • 200 g suolatonta ruskistettua voita
  • Dijonsinappia
  • 1 sitruunan mehu

Valmistusohje

  1. Keitä kalalientä, valkoviiniä ja pippureita, kunnes jäljellä on puolet. Siivilöi liemi.
  2. Lisää kerma ja saosta miedolla lämmöllä keltuaisten avulla.
  3. Lisää voi. Mausta sinapilla ja sitruunamehulla.
  4. Kastiketta ei saa enää tämän jälkeen keittää, mutta se on juoksettumisen estämiseksi pidettävä lämpimänä.

Vinkki: Kastikkeen voi tarjoilla sifonista.