Gyuzoa ja broileria

    Resepti

    Ainekset

    • 20 annosta
    • 300 g pilkottua broilerinlihaa
    • 60 g kevätsipulia hienoksi silputtuna
    • 25 ml OSCAR Kanafondi tiiviste
    • 10 ml OSCAR Paistettu Maku
    • vastajauhettua pippuria
    • dumplings-taikinaa 20 kappaletta varten
    • 1 dl Puljonki Signature Paahdettu Kana Fond

    Valmistusohje

    1. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Aseta massaa 1 tl dumplingtaikinapaloille ja sulje nyytti
    2. Höyrytä dumplingeja 10 minuuttia tai öljyä pannu ja paista niitä 5 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita
    3. Lisää pannulle 1 dl Paahdettu Kana Fond. Anna hautua pannulla matalassa lämpötilassa 5 minuuttia
    4. Dumplingit ovat nyt valmiita tarjottavaksi