Rapea salaatti paahtopaistista

Kanssa saksanpähkinöistä ja päärynästä, punaviinivinegrettia

    Resepti

    Ainekset

    Vinegretti:

    • 10 g OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio
    • 30 g OSCAR Gastrique
    • 1 dl Rypsi öljyä
    • suolaa ja pippuria

    Paahdetut saksanpähkinät:

    • 200 g saksanpähkinöitä
    • 0,5 dl vettä
    • 0,5 dl OSCAR Paistettu Maku

     

    Valmistusohje

    Vinegretti:

    1. Sekoita reduktio ja gastrique keskenään.
    2. Vatkaa joukkoon öljyä ja mausta suolalla ja pippurilla.

    Paahdetut saksanpähkinät:

    1. Ryöppää saksanpähkinät nopeasti ja anna niiden kuivua.
    2. Kääntele pähkinät OSCAR Paistettu Maku tiivisteessä, aseta ne vuokaan ja anna kuivua uunissa noin 25 minuuttia 150 asteen lämmössä.
    3. Kokoa salaatti eri salaattilaaduista, pähkinöistä, viipaloidusta tuoreesta päärynästä ja paahtopaistista.