Ceviche

Ceviche kuhasta, kevätsipulia, chiliä, korianteria, kurkkua ja soulasitruunaemulsiota
  • 10 annosta

Recepti

Ainekset

  • 1 kg ruodotonta ja nahatonta kuhaa

Suolaamiseen:

  • 20 g OSCAR Kalafondi tiiviste
  • 20 g sokeria
  • 10 g suolaa

Ceviche-sitrusliemi:

  • 200 g tuoretta limettimehua
  • 40 g OSCAR Premium Sitruunatahna
  • tuoretta korianteria
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 2 chiliä

Valmistusohje

Suolaamiseen:

  1. Jaa kalafileet tasaisesti vuokaan ja sivele ne kalafonditiivisteellä.
  2. Ripottele pinnalle sokeri ja suola ja anna maustua kylmässä vähintään 12 tuntia.

Ceviche-sitrusliemi:

  1. Leikkaa kalafileet noin 0,5 -1 cm:n viipaleiksi.
  2. Vatkaa Premium Sitruunatahnaan limettimehu ja hienonnettua korianteria sekä hienonnettua chiliä ja lisää lopuksi kevätsipuli joukkoon.
  3. Kaada liemi kalafileepalojen päälle tunti ennen tarjoilua ja anna vetäytyä.

Vinkki: Tarjoa ceviche tacokuoressa kurkun, kevätsipulin, korianterin ja Premium sitruunatahnalla maustetun emulsion kera.