Ohratto kevätsipulilla, parsalla ja ruohosipulilla

  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 100 g leikattua salottisipulia
  • 150 g kevätsipulia
  • 50 g osterivinokasta tai vastaavaa tuoretta sientä
  • oliiviöljyä
  • voita
  • 450 g esikeitettyjä ohranjyviä
  • 1 litra vettä
  • 40 g OSCAR Premium Valkoviini Reduktio
  • 200 g parmesaania tai muuta kovaa juustoa
  • 100 g mascarponea tai ranskankermaa
  •  60 g OSCAR Kasvisfondi tiiviste
  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 1 nippu ruohosipulia

Valmistusohje

  1. Paista salotti- ja kevätsipulia voi- oliiviöljyseoksessa.
  2. Lisää esikeitetyt ohranjyvät ja paista, kunnes pinta muuttuu kiiltäväksi.
  3. Lisää OSCAR Kasvisfondi tiiviste ja kypsennä, kunnes ohra on ”al dente”.
  4. Lisää OSCAR Premium Valkoviini Reduktiota ja sekoita parmesaaniraaste joukkoon.
  5. Viimeistele mascarponella tai ranskankermalla ja anna vetäytyä muutama minuutti.
  6. Kääntele ennen tarjoilemista joukkoon ryöpätyt parsanpalat, freesatut sienet sekä tuoretta ruohosipulia