Ossobuccoa

Glaseerattua ossobuccoa, fermentoitua valkosipulia ja sitruunaa sekä espagnole kastiketta
  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 2 kg naudanpotkaviipaleita
  • 1 litra Puljonki Sauce Espagnole
  • 20 g OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktio
  • 20 g OSCAR Premium Fermentoitu Valkosipuli
  • OSCAR Paistettu Maku
  • OSCAR Premium Sitruunatahna

Valmistusohje

  1. Ruskista potkaviipaleet ja lado ne tasaisesti vuokaan.
  2. Kaada Espagnole kastike päälle ja lisää tarvittaessa hieman vettä, jotta potkaviipaleet peittyvät.
  3. Lisää molemmat tahnat kastikkeen joukkoon. Hauduta potkaviipaleita uunissa 160 asteen lämmössä 3 tuntia.
  4. Siivilöi liemi kattilaan ja keitä kokoon, kunnes koostumus on halutun kaltainen.
  5. Viimeistele maku tarvittaessa Sitruuna ja Valkosipulitahnalla sekä Paistettu maku tiivisteellä.
  6. Koristele annos leikatulla lehtipersiljalla.

Vinkki:
Jos kypsennät potkaviipaleet käyttämällä sous vide-menetelmää, lisää tyhjiöpussiin OSCAR Vasikanfondi tiivistettä, OSCAR Premium Punaviini & Portviini Reduktiota sekä OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia.