Pulled Pork Burger

Kanssa hapankaalia ja mustavalkosipuli kastiketta
  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

Pulled Pork Burger:

  • 2 kg Porsaan niskaa
  • 40 g OSCAR Premium Fermetoitua Valkosipulia
  • 30 g Suolaa
  • 120 g Fariinisokeria

Mustavalkosipuli kastike:

  • 50 g OSCAR Premium Fermetoitua Valkosipulia
  • 300 g Maustamatonta turkkilaista jogurttia
  • 25 g Omenaviinietikkaa
  • 3 dl Rypsiöljyä

Valmistusohje

Pulled Pork Burger:

  1. Sekoita mausteet keskenään. Hiero seos lihan pintaan ja anna maustua vähintään 12 tuntia.
  2. Kypsennä uunissa 100 asteessa ylikypsäksi n.10 tuntia.

Mustavalkosipuli kastike:

  1. Sekoita kaikkia ainekset keskenään lukuun ottamatta öljyä.
  2. Lisää öljy ohuena nauhana hitaasti joukkoon.
  3. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kokoa Hampurilainen Pulled Porkista, Hapankaalista
ja Mustavalkosipuli kastikkeesta.