"Savu" tuorejuustoa ja manteleita

Kanssa uusien perunoiden, lipstikkaöljyn ja suikaloidun retiisin kera

    Resepti

    Ainekset

    Tuorejuustoa:

    • 2 l piimää
    • 2 l hapankermaa
    • 5 dl tummaa olutta
    • OSCAR Savu Maku maustetta

    Savunmakuiset mantelit:

    • 500 g manteleita
    • 0,5 dl vettä
    • 0,5 dl OSCAR Savu Maku maustetta

    Valmistusohje

    Tuorejuustoa:

    1. Lämmitä piimä, hapankerma ja olut 45 ° asteiseksi.
    2. Kaada massa harsokankaan päälle ja anna valua yön yli kunnes harson päällä on vain kiinteää juustomassaa.
    3. Mausta massa Savu Maku mausteella ja siirrä pursotinpussiin.

    Savunmakuiset mantelit:

    1. Levitä mantelit uuninpellille veden ja Savu Maku mausteen kanssa.
    2. Paahda 140° asteisessa uunissa 60 minuuttia.
    3. Käännä manteleita 20 minuutin välein.