Aasialainen kookos-simpukkakeitto

  • 5 annosta

Resepti

Ainekset

  • 500 g veitsisimpukoita ja venussimpukoita
    (tai pakastettuja kuorittuja simpukoita)
  • 10 g inkivääriä viipaleina
  • 2 chiliä viipaleina
  • 1 valkosipulinkynsi viipaleina
  • 2 punasipulia
  • 2 Paksoi kaalia
  • 8 dl kookosmaitoa
  • 4 dl vettä
  • 50 ml OSCAR Simpukkafondia
  • 1/2 nippua tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Huuhtele ja puhdista simpukat. Lajittele huonot pois.
  2. Kuumenna kattila ja paista simpukoita yhdessä kasvisten kanssa.
  3. Lisää minuutin jälkeen vesi, kookosmaito ja simpukkafondi.
  4. Anna kiehua, kunnes simpukat aukeavat (noin 4–5 minuuttia).

Vinkki: Maustamiseen sopii OSCAR Aasialainen fondi.