Aasian gazpacho

  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 2 litraa Puljonki Luumutomaattikastiketta
  • 8 kpl grillattua paprikaa
  • 4 kpl kurkkua
  • 400 g vaaleata leipäraastetta
  • 2 kpl valkosipulin kynttä
  • 60 ml OSCAR Aasialainen Fondi tiivistettä
  • 2 dl oliiviöljyä
  • 10 oksaa tuoretta korianteria

Valmistusohje

  1. Leikkaa kasvikset kuutioiksi. Sekoita kuutioidut kasvikset ja valkosipuli Luumutomaattikastikkeeseen, puolet kurkusta sekä leipäraaste. Laita tehosekoittimeen ja aja tasaiseksi.
  2. Lisää sitten OSCAR Aasialainen Fondi tiiviste ja oliiviöljyä.
  3. Kaada gazpacho lasiin yhdessä kuutioidun kurkun kanssa ja lisää hienonnettu korianteri.
  4. Tarjoile lisäkkeenä esimerkiksi grillattua leipää ja paistettuja katkarapuja.