Resepti
Ainekset
- 3-4 kg mustekalaa (8 jalkaa)
- 4 litraa vettä
- 120 ml OSCAR Aasialainen Fondi, tiivistettä
Marinadi:
- 80 ml OSCAR Aasialainen fondi tiivistettä
- 40 ml OSCAR Kalafondi tiivistettä
- 4 kpl lime
- 4 dl öljyä
- 2 tl jauhettua korianterin
- siemeniä
- 2 valkosipulin kynsi
- 4 rkl savustettu paprika
Suolatut kasvikset:
- 4 kpl porkkanoita
- 1/2 keräkaali
- 4 kpl paprikaa
- 1 dl riisiviinaetikkaa
- 50 g sokeria
- 20 ml OSCAR Kasvisfondi tiivistettä
Valmistusohje
- Keitä mustekala 40 minuuttia vedessä jossa on OSCAR Aasialainen Fondia.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset ja marinoi mustekalaa vähintään yksi päivä.
- Grillaa valutettu ja kuivattu mustekala 3-5 minuuttia kuumalla grillillä.
- Marinoi suikaloidut kasvikset sokerissa, riisiviinaetikassa ja kasvisfondi tiivisteessä.