Grillattu mustekala

Kanssa marinoituja porkkanoita ja kaalia
  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 3-4 kg mustekalaa (8 jalkaa)
  • 4 litraa vettä
  • 120 ml OSCAR Aasialainen Fondi, tiivistettä

Marinadi:

  • 80 ml OSCAR Aasialainen fondi tiivistettä
  • 40 ml OSCAR Kalafondi tiivistettä
  • 4 kpl lime
  • 4 dl öljyä
  • 2 tl jauhettua korianterin
  • siemeniä
  • 2 valkosipulin kynsi
  • 4 rkl savustettu paprika

Suolatut kasvikset:

  • 4 kpl porkkanoita
  • 1/2 keräkaali
  • 4 kpl paprikaa
  • 1 dl riisiviinaetikkaa
  • 50 g sokeria
  • 20 ml OSCAR Kasvisfondi tiivistettä

Valmistusohje

  1. Keitä mustekala 40 minuuttia vedessä jossa on OSCAR Aasialainen Fondia.
  2. Sekoita kaikki marinadin ainekset ja marinoi mustekalaa vähintään yksi päivä.
  3. Grillaa valutettu ja kuivattu mustekala 3-5 minuuttia kuumalla grillillä.
  4. Marinoi suikaloidut kasvikset sokerissa, riisiviinaetikassa ja kasvisfondi tiivisteessä.