Resepti
Ainekset
- 4 kpl punasipulia
- 100 g shiitake-sieniä
- 2 kpl pak choyta
- 1 kpl chiliä
- 2 tl tuoretta raastettua inkivääriä
- 1 l Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
- 1 dl soijaa
- 1 kpl purjosipulia
- 1 limen mehu
- 1 nippu kevätsipulia
- 4 kpl pehmeäksi keitettyä kananmunaa
Valmistusohje
- Kuumenna wokkipannussa hieman öljyä ja freesaa paloitellut sipulit, shiitakesienet ja Pak Choy.
- Lisää pilkottu tuore chili ja raastettu inkivääri, anna paistua.
- Viimeisen 30 sekunnin ajaksi lisää Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu. Mausta soijalla, limemehulla, suolalla ja pippurilla.
- Anna kiehua kunnes vihannekset ovat kypsiä.
- Lisää suikaloitu purjo juuri ennen tarjoilua, ripottele päälle silputtu kevätsipuli ja tarjoile kananmunan kanssa.
Vinkki: Käyttämällä munanuudelia, saat annoksesta ruokaisamman.