Sipuli fumet kanssa västerbotten juusto

Resepti antaa 5 dl kastiketta

    Resepti

    Ainekset

    • 2 keitettyä perunaa
    • 4 dl Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu
    • 100 g Västerbotten juustoa
    • 60 g voita
    • 0,5 nippu ruohosipulia pilkottuna

    Valmistusohje

    1. Leikkaa kuoritut perunat lohkoiksi tai pariisinperunaksi. Keitä kypsäksi vähäsuolaisessa vedessä.
    2. Kiehauta Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu ja Västerbotten juustoa samalla sekoittaen.
    3. Anna kastikkeen maustua 10 minuuttia samalla saostuen toivotun paksuiseksi. Vatkaa joukkoon kylmää voita nokareina.
    4. Yhdistä kastike perunoiden ja ruohosipulisilpun kanssa.
    5. Tarjoile kastike ja perunat uunissa suolapaahdettujen varsisellerien, erilaisten sipuleiden ja tuoreiden yrttien kanssa.