Puljonki Ramen Inspiraatio

Torstai, June 20, 2019

oscar shoyu ramen resepti

Ramen on peräisin Kiinasta ja Taiwanista, mutta japanilaiset ovat tehneet tästä keitosta kuuluisan kaikkialla maailmassa. Ramenperinne on Japanissa vain 50 vuoden ikäinen, joten se elää ja muuttuu Japanissa edelleen.

Ramenia syödään yhtä hyvin aamiaiseksi, päivälliseksi, illalliseksi kuin yöpalaksi. Se koostuu Soba-nuudeleista, proteiinilähteestä ja voimakkaasti umamilta maistuvasta liemestä tai fondista. Ramenista voi tehdä juuri sellaista kuin haluaa, koska vaihtelun mahdollisuuksia on runsaasti. Voit käyttää mieleisiäsi raaka-aineita tai tehdä ramenista kasvistai vegaaniversion. Saahan umamimakua myös esimerkiksi soijasta, misosta, tangmerilevästä ja sienistä.

Ramen-konseptia voi soveltaa mainiosti salaattibaarityyppisesti lisäämällä siihen aineksia oman maun mukaan. Lisäksi ramen auttaa vähentämään ruokahävikkiä, sillä tästä keitosta saa aikaan mielenkiintoisia versioita ylijääneiden ainesten avulla.

Tärkein ainesosa on täyteläinen, maukas ja intensiivinen ramenkeittopohja. Valmista se helposti ja nopeasti käyttämällä Puljonki ja OSCAR tuotteita.

Rameniin kannattaa lisätä rasvaa. Perinteisesti näin tehdään, jotta saadaan täyteläinen, rasvainen ja umaminen lopputulos. Kokeile lisätä sian-, broilerin- tai ankanrasvaa seuraaviin ruokaohjeisiin.