Vegaaninen Norilevä ramen

  • 5 annosta

INSPIRAATIO

5 dl Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu

1 l Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu

50 ml OSCAR Savu Maku mauste

50 ml soijakastike

25 g tummaa misotahnaa

nori-merilevää

 

Ehdotuksia ainesosiksi:

  • osterivinokasta
  • grillattua kevätsipulia
  • pak choita
  • pinaattia
  • enokisieniä
  • tofua

Valmistusohje:

  1. Kiehauta kaikki ainesosat keskenään. Anna ramenin kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Jos haluat voimakkaan norimerilevän maun, lisää se joukkoon jo aikaisessa vaiheessa. Voit myös lisätä sen vasta tarjoilun yhteydessä.
  2. Kaada ramenliemi paistettujen osterivinokkaiden, kevätsipulin, pak choin, tuoreen pinaatin, enokisienten ja grillatun tofun päälle.