Valmistamme fondimme/liememme aivan kuten sinäkin
- Luut ja kasvikset paahdetaan ennen ruskeiden liemien /fondien keittämistä. Yrtit ja mausteet lisätään lopuksi.
- Fondia/lientä keitetään jopa 12 tuntia. Tämän jälkeen sen annetaan levätä, jotta maut kehittyvät.
- Tämän jälkeen tuotteet siivilöidään ja kattilat tyhjennetään.
- Siivilöimisen jälkeen tuotteita keitetään kokoon jopa 80 %.
Laadunvalvonta
Laadunvalvonta alkaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat tehtaalla ja jatkuu, kunnes valmiit tuotteet toimitetaan. Keittiömestarit testaavat jokaisen tuotantoerän aistinvaraisesti. Lisäksi otetaan mikrobiologisia ja mekaanisia kokeita.
Koko tuotantoa seurataan ja valvotaan myös parasta ennen -päivämäärän jälkeen.
Kestävä kehitys ja jätteiden hallinta
Valmistamme tuotteemme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti:
- Biojätteet kierrätetään lannoitteiksi, biopolttoaineeksi ja kosmetiikaksi.
- Kierrätämme kaikki pahvi-, paperi-, lasi- ja metallijätteet.
- Käytettävä energia on enimmäkseen peräisin uusiutuvista lähteistä.
- Olemme vähentäneet hiilidioksidipäästöjämme 28 % sekä veden ja energian kulutusta 3,2 % edellisten 3 vuoden aikana.