Nestlé Professional Food ja kestävyys

Perjantai, March 1, 2019

Valmistamme fondimme/liememme aivan kuten sinäkin

  • Luut ja kasvikset paahdetaan ennen ruskeiden liemien /fondien keittämistä. Yrtit ja mausteet lisätään lopuksi.
  • Fondia/lientä keitetään jopa 12 tuntia. Tämän jälkeen sen annetaan levätä, jotta maut kehittyvät.
  • Tämän jälkeen tuotteet siivilöidään ja kattilat tyhjennetään.
  • Siivilöimisen jälkeen tuotteita keitetään kokoon jopa 80 %.

Laadunvalvonta

Laadunvalvonta alkaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat tehtaalla ja jatkuu, kunnes valmiit tuotteet toimitetaan. Keittiömestarit testaavat jokaisen tuotantoerän aistinvaraisesti. Lisäksi otetaan mikrobiologisia ja mekaanisia kokeita.

Koko tuotantoa seurataan ja valvotaan myös parasta ennen -päivämäärän jälkeen.

Kestävä kehitys ja jätteiden hallinta

Valmistamme tuotteemme kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti:

  • Biojätteet kierrätetään lannoitteiksi, biopolttoaineeksi ja kosmetiikaksi.
  • Kierrätämme kaikki pahvi-, paperi-, lasi- ja metallijätteet. 
  • Käytettävä energia on enimmäkseen peräisin uusiutuvista lähteistä.
  • Olemme vähentäneet hiilidioksidipäästöjämme 28 % sekä veden ja energian kulutusta 3,2 % edellisten 3 vuoden aikana.

Folder: