Puljonki Demi Glace & Signature Fond

Keskiviikko, December 5, 2018

Valmistamme fondimme/liememme aivan kuten sinäkin.

  • Luut ja kasvikset paahdetaan ennen ruskeiden liemien /fondien keittämistä. Yrtit ja mausteet lisätään lopuksi.
  • Fondia/lientä keitetään jopa 12 tuntia. Tämän jälkeen sen annetaan levätä, jotta maut kehittyvät.
  • Tämän jälkeen tuotteet siivilöidään ja kattilat tyhjennetään.
  •  Siivilöimisen jälkeen tuotteita keitetään kokoon jopa 80 %.

Raaka-aineet valitaan erittäin huolellisesti, jotta paras maku pääsee esille. Laadunvalvonta alkaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat tehtaalla ja jatkuu, kunnes valmiit tuotteet toimitetaan. 

100 % luonnollista, valmistetaan alusta alkaen naudanluista, vedestä, vihanneksista ja yrteistä. Valmistettu perinteisin ruoanlaittomenetelmin Escoffier-periaatteita kunnioittaen.

Löytää suosikkisi.

Related Products