Signature Kasvisleimi Luomu

Inspiraatio

MINESTRONEKEITTO

10 hengelle

200 g sipulia

200 g porkkanaa

öljyä paistamiseen

4 rkl tomaattipureeta

4 dl purkki tomaattimurskaa

1 l Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu

timjamia

laakerinlehti

4 rkl OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia

30 ml OSCAR Gastrique

suolaa ja pippuria

200 g nuudeleita

200 g purjoa hienonnettuna

Valmistus:

Leikkaa sipuli ja porkkanat kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipuree ja sekoita. Lisää tomaattimurska, Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu, timjami ja laakerinlehti.

Kiehauta keitto ja mausta OSCAR Fermentoidulla Valkosipulilla, OSCAR Gastriquella, suolalla ja pippurilla. Lisää nuudelit ja juuri ennen tarjoilua vielä hienonnettu purjo.