Minestronekeitto

  • 10 annosta

Resepti

Ainekset

  • 200 g sipulia
  • 200 g porkkanaa
  • öljyä paistamiseen
  • 4 rkl tomaattipureeta
  • 4 dl purkki tomaattimurskaa
  • 1 l Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu
  • timjamia
  • laakerinlehti
  • 4 rkl OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia
  • 30 ml OSCAR Gastrique
  • suolaa ja pippuria
  • 200 g nuudeleita
  • 200 g purjoa hienonnettuna

Valmistus

  1. Leikkaa sipuli ja porkkanat kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipuree ja sekoita.
  2. Lisää tomaattimurska, Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu, timjami ja laakerinlehti.
  3. Kiehauta keitto ja mausta OSCAR Fermentoidulla Valkosipulilla, OSCAR Gastriquella, suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää nuudelit ja juuri ennen tarjoilua vielä hienonnettu purjo.