Signature Kasvisleimi Luomu

    Inspiraatio

    MINESTRONEKEITTO

    10 hengelle

    200 g sipulia

    200 g porkkanaa

    öljyä paistamiseen

    4 rkl tomaattipureeta

    4 dl purkki tomaattimurskaa

    1 l Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu

    timjamia

    laakerinlehti

    4 rkl OSCAR Premium Fermentoitua Valkosipulia

    30 ml OSCAR Gastrique

    suolaa ja pippuria

    200 g nuudeleita

    200 g purjoa hienonnettuna

    Valmistus:

    Leikkaa sipuli ja porkkanat kuutioiksi ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattipuree ja sekoita. Lisää tomaattimurska, Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu, timjami ja laakerinlehti.

    Kiehauta keitto ja mausta OSCAR Fermentoidulla Valkosipulilla, OSCAR Gastriquella, suolalla ja pippurilla. Lisää nuudelit ja juuri ennen tarjoilua vielä hienonnettu purjo.