Uutuus – Signature Luomu

Torstai, October 4, 2018

Kasvava kiinnostus ilmastoasioita, eläinten hyvinvointia ja terveyttä kohtaan on lisännyt kasvisruokavalioiden suosiota Pohjoismaissa. Siksi myös molemmat Signature-sarjan uutuustuotteet ovat vegaanisia – ja lisäksi luomulaatua.

 

SIGNATURE SIPULI FUMET LUOMU

Voimakkaan makuinen Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomu on täynnä umamia. Se sopii hyvin vegaaniseksi vaihtoehdoksi lihapohjaiselle fondille.

Sipuli tuo tuotteeseen kanan- ja vasikanlihasta tuttua miedosti makeaa makua. Sipulin kuorissa puolestaan on aavistus karvautta ja hapokkuutta eli hyvää vastapainoa makeudelle. Kombu-merilevän tarkoituksena on syventää makua ja voimistaa umamia.

Signature Sipuli Fumet sopii käytettäväksi vasikka- tai kanaliemen sijasta. Kokeile tarjota sitä myös kylmänä ja lisää joukkoon esimerkiksi fermentoitua tomaattimehua tuomaan hapokkuutta. Tai keitä sitä kokoon kastikkeeksi ja lisää joukkoon kypsytettyä cheddarjuustoa tuomaan rasvaisuutta. Signature Sipuli Fumet sopii hyvin myös pyreisiin, kreemeihin ja risottoihin.

Yhteen litraan Puljonki Signature Sipuli Fumet Luomua on käytetty 840 g sipulia 20 g kombu-merilevää.

 

SIGNATURE KASVISLIEMI LUOMU

Puljonki Signature Kasvisliemi Luomu on mieto ja klassinen kasvisliemi, jossa on aavistus luontaista makeutta. Se sopii erinomaisesti polentan joukkoon, risottoihin ja muihin kasvisruokiin. Sitä voi käyttää myös keittojen ja pyreiden maustamiseen. Kokeile kasvislientä myös kylmänä, joko kokoon keitettynä ja granitaksi jäädytettynä tai kylmän kurkkukeiton pohjana.

Yhteen litraan Puljonki Signature Kasvislientä Luomu on keitetty 410 g kasviksia.