vihre paella receptit

Eurooppalaisia makuelämyksiä - kotona!


Oletko kaivannut kevättä, aurinkoa, matkustamista ja  kulinaarisia kokemuksia? Niin mekin!  Oletko odottanut innolla herkullisia ainesosia, jotka ovat pian sesongissa, kuten rapea parsa tai mehukas varhaiskaali? Liity maistelumatkallemme Eurooppaan kotikeittiöstäsi.
Olemme kiertäneet keittiössä eurooppalaisten kollegojemme kanssa ja yhteistyössä heidän kanssaan kehitimme useita herkullisia ja helppoja reseptejä Euroopan tämänhetkisistä sesonkiaineksista. Tuoreista raaka-aineista, joiden maku on nyt parhaimmillaan. Kaikki ovat lempiruokalajejamme. 
Reseptit on laadittu siten, että niissä korostuvat yksittäisten raaka-aineiden parhaat maut. Ruokamatkallamme Euroopan ympäri olemme haalineet inspiraatiota pohjoisesta etelään. 
Klassisia ruokalajeja on muunneltu, ja on joukossa kokonaan uusiakin luomuksia. Kasvispohjaisten ruokalajit muistuttavat siitä, että kevät on tulossa. 

Kulinaarisen makumatkamme tuliaiset löydät sivun alaosasta, jossa esittelemme 12 kevään inspiroimaa reseptiä.
Lataamalla PDF-tiedoston saat kaikki reseptit kerralla. Täältä löydät myös vinkkejä ruokalajien tarjoamiseen lihan kanssa  ruokalista huomioon ottaen.

kevät kesä inspiraatio reseptit

Related Recipes